Tanja Vojtehovski: Odbili smo jednu poznatu osobu za Trenutak istine

3
Voditeljka kontroverznog kviza Trenutak istine Tanja Vojtehovski za Story.rs govori o novoj sezoni gledanog programa i otkriva da su prijavu jedne poznate poznate osobe odbili iz njima poznatih razloga
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Treća sezona gledanog kviza Trenutak istine startuje u sredu 22. septembra na televiziji Pink, a domaćini i u novoj sezoni biće šarmantna i u nekim situacijma opasna voditeljka Tanja Vojtehovski.

- Nova sezona kviza razlikovaće se kao svaka epizoda Trenutka istine, koju odrede sudbine takmičara. U jednoj novoj epizodi bićete svedoci kako su porodica i pirjatelji jednog takmičara iskoristili stop taster u pravom trenutku. Interesantna je priča i mladića od dvadesetak godina koji je mislio da uspešno prebrodio jedan deo svog života. Međutim, kada su usledila pitanja o tom delu njegove privatnosti, on se sam iznenadio kako je reagovao, ali i njegov otac koji ga je bodrio tokom njegovog učešća u emisiji. Do sada u prijavama za treću sezonu nismo imali ni jednu poznatu ličnost, ali smo zato jednu celebrity osobu koja se prijavila za prvu sezonu kviza odbili iz nama poznatih razloga – otkrila je za Story.rs Tanja Vojtehovski.

Danilo Mašojević

makonda-tracker