Rasel Brend: Kako me je ljubav tresnula u glavu

0
Slavni komičar, voditelj, glumac i pisac, Rasel Brend, otkrio je kako se u svoju verenicu Keti Peri zaljubio u trenutku kada ga je pogodila plastičnom flašom u glavu

U svojoj najnovijoj knjizi My Booky Wook 2: This Time It's Personal, britanski komičar Rasel Brend ispričao je kako je protekao prvi susret sa izabranicom njegovog srca Keti Peri, koja će mu uskoro i zvanično postati supruga.

- Znam da će vam možda glupo zvučati kada kažem da sam već nakon našeg prvog izlaska znao da ću se oženiti njome, ali istina je da sam se u Keti zaljubio istog trenutka kada me je tresnula onom flašom. Osetio sam se kao pobesneli Kupidon – otkrio je Rasel.

Tokom priprema za prošlogodišnju dodelu MTV VMA nagrada, Rasel je pričao sa svojim društvom, dok je Keti očajnički pokušavala da mu skrene pažnju na sebe.

- Tras! Jao! Flaša me je pogodila pravo u glavu. Bez obzira na to kako gledate na stvari, bilo da je boca bila polupuna ili poluprazna, bolelo je! Kada me je mazno pozvala po imenu, pomislio sam Okej mozgu, idemo odavde. Međutim, moj um više nije bio u stanju da funkcioniše kako bi trebalo. Pretpostavljam da je za to zaslužna ona flaša. Takođe, osetio sam da se nešto čudno zbiva i u mom stomaku. Kao da mi odjednom nije dobro… – opisao je komičar prve simptome svoje boljke.

Nakon što ga je Keti ismejala zbog toga što sa tom ogromnom glavom i čupavom kosom predstavlja laku metu, njih dvoje su nastavili da flertuju razmenjujući dosetke na račun onog drugog. Rasel je Keti optužio kako mora da je slepa kada u zatvorenom prostoru nosi naočare za sunce, a ona mu je, aludirajući na njegovu sklonost avanturama, uzvratila kako u njegovom prusustvu ne bi skinula ništa kako ne bi kojim slučajem pokupila seksualno prenosivi virus herpesa. Zatim je tada dvadesetpetogodišnja Keti skinula svoju Alexander McQueen narukvicu i stavila je na ruku deset godina starijem Raselu i rekla mu da je zadrži kako bi imao po čemu da je se seća.

- Gledajući je pravo u oči, tiho sam joj rekao: Ništa meni nije potrebno kako te ne bih zaboravio. I, tako sam se zaljubio – napisao je Brend koga su, znajući ga kao velikog plejboja, producenti MTV-a unapred strogo upozorili da mu slučajno ni na pamet ne padne da zavodi Perijevu s kojom je trebalo da vodi program dodele nagrada.

- Otkako smo prvi put izašli zajedno, promenio sam se. Nema više žena. Zapravo, ima na hiljade žena. Svakog jutra se budim pored drugačije, a svaka je ona. Izabrala me je, flaširala i stavila mi okove. Sada je ta divna žena moj život, moja devojka - razotkrio je nekadašnji srcelomac početak njihove ljubavne priče koja od tog trenutka neprekidno puni stupce svih svetskih magazina.

makonda-tracker