Robi Vilijams: Zacenio se zbog tangi Kajli Minog

0
U svojoj najnovijoj knjizi You know me, kontroverzni Robi Vilijams ispričao je na koji način mu je svojevremeno uspelo da upropasti jedinstvenu šansu da osvoji australijsku pop princezu Kajli Minog
foto: BANG
foto: BANG

Nakon što je u junu završio snimanje novog albuma, u julu ponovo oformio svoj nekadašnji bend Take That, a u avgustu se oženio glumicom turskog porekla Ajdom Fild, planetarni pop star Robi Vilijams 20. septembra objavio je svoju drugu knjigu. Ovoga puta, u pitanju je kolekcija privatnih fotografija snimljenih tokom dvadeset godina njegove karijere, uz adekvatne propratne priče o tome šta se krije iza kulisa svake od njih.

Jedna od anegota koje je slavni muzičar otkrio, tiče se njegove dugogodišnje opčinjenosti šest godina starijom australijskom zvezdom Kajli Minog, koja u doba Robijevog odrastanja stekla veliku popularnost ulogom u seriji Susedi. Kada je i sam postao slavan, iskoristio je priliku da 2000. godine sa džepnom Venerom uradi duetsku pesmu Kids. Međutim, kada se na samom kraju spota, tokom snimanja poslednjih vrućih scena u bazenu, Kajli razodeva samo u tanga gaćice, Robi od nervoze nije uspeo da se suzdrži od smeha.

- Najednom sam samo prasnuo u gromoglasan smeh, što je na Kajli izuzetno loše uticalo. Čini mi se da sam je prilično uvredio. Sigurno se tako naga, ne samo preda mnom već i pred celom ekipom sa snimanja, osećala veoma ranjivom. Rekao bih da je u trenutku kada sam počeo da se smejem i najmanja šansa da nešto bude između nas otišla u vetar – ispričao je Robi, koji je zatim pokušao da povrati dostojanstvo jednog Holanđanina konzumacijom znatne količine Drambuie likera, što mu se kasnije još gore obilo o glavu.

makonda-tracker