Zlatan Stipšić Džiboni: Moja publika su studenti i mlade majke

1
Popularni splitski pevač Zlatan Stipšić Džiboni komentariše svoju nominaciju za MTV nagradu Najbolji regionalni izvođač i otkriva kakvu publiku priželjkuje na svojim koncertima

Džiboni se nalazi u grupi izvođača, zajedno sa Edom Maajkom i grupama Gramophonedzie, Leeloojamais i Negative, koji učestvuju u finalnoj utrci za nagradu Najbolji regionalni izvođač na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada koja će se 7. novembra održati u Madridu.

– Ova nominacija mi nije bila ni na kraj pameti, tako da se osećam euforično. Drago mi je što je moja publika, a to su studenti i mlade majke, zapazila moj rad i glasovima me ugurala u ovo društvo – zadovoljno je za Večernji list rekao splitski pevač koji će 7. oktobra počastiti publiku svog grada koncertom u Spaladium Areni, a zanimljivo je da ulaznice mogu da se kupe na rate.

– Svi oko mene žive na rate, a i sam imam nekoliko kredita. Napravio sam to jer ne želim da u gledalištu sede ljudi koji to shvataju kao događaj na koji su došli samo kako bi pokazali novu torbicu, nego da dođe par koji želi da čuje glazbu više od svega – objasnio je popularni muzičar koji svaki slobodan trenutak koristi da bi se posvetio porodici i prijateljima.

– Kum me često vozi do Zagreba i to je jedina prilika da se pošteno ispričamo jer nemam vremena za kafe – rekao je Džiboni.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker