Sani Trik FX: Naš brak je zasnovan na ljubavi i poverenju

1
Sani Đogani, suprug pevačice Natalije, koja se trenutno nalazi na Farmi, za Story.rs govori o odnosu svoje supruge sa takmičarima i otkriva kako njihov sin reaguje kada gleda mamu u rijaliti programu

Popularni dvojac iz grupe Trik FX, prvi put se pojavio na sceni 1998. godine na festivalu Sunčane skale. Natalija i Sani već godinama žive u braku, iz kog imaju i petogodišnjeg sina Dejana.

- Mnogi bi rekli da je Natalija previše slobodna u svom ponašanju na Farmi, a ja na takve komentare mogu samo da uzvratim rečima da je naš brak zasnovan na velikoj ljubavi i poverenju. Ušla je na imanje da bi ljudi nakon 12 godina karijere konačno mogli da vide kakva je ona u stvari i da je upoznaju. Laž i monotonija mogu da je izbace iz takta, ukoliko neko bude spletkario taj će ga ugasiti, jer su to stvari preko kojih ona ne može da pređe. Naš sin za sada odlično podnosi mamino odsustvo. Mi smo roditelji koji mnogo rade, tako ne provodimo dovoljno vremena sa našim naslednikom, ali kada god smo zajedno gledamo da te trenutke što bolje iskoristimo. Njemu je najbitinjije da mama bude dobro i da se ona dobor oseća, a sve ostalo je manje bitno – otkriva Sani za Story.rs .

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker