Zvezde Granda: Povratak novca za nevažeće glasove

0
Zbog tehničkih problema u radu provajdera, glasovi onih koji su s brojeva 062 i 063 glasali za svoje kandidate u baražu Zvezda Granda, proglašeni su nevažećim, a Grand najavljuje povratak novca za SMS poruke

Prilikom obrađivanja glasova prispelih u prvom baražu emisije Zvezde Granda došlo je do  tehničkih problema u radu provajdera, koji je klasifikovao SMS poruke pristigle sa Telenor mreže, usled čega su se ti glasovi proglasili nevažećim.

Naime,  emisiju Zvezde Granda - baraž pratila je Srbija i još 10 zemalja u region i širom Evrope i sveta, a čak 43 operatera je obrađivalo dobijene glasove. U toku glasanja provajder za Srbiju SMS NET imao je tehničkih problema sa glasovima pristiglim iz Telenor mreže, tako da ti glasovi nisu uzeti u obzir i smatraju se nevažećim. Sakupljeni su glasovi od preostalih  42 provajdera, koji su bez ikakvih problema ispratili ceo tok glasanja.  

Napominjemo da odgovornost snosi isključivo provajder SMS NET, jer tehnički problemi nastali usled klasifikacije glasova nemaju nikakve veze sa pokrivenšću  mrežnog signala Telenora, niti sa Grand produkcijom.

Grand produkcija se izvinjava svim korisnicima Telenor mreže, koji su na ovaj način bili uskraćeni da svojim glasovima podrže kandidate i napominje da će svim gledaocima koji su sa broja 062 ili 063 poslali SMS poruke, novac biti vraćen – kaže se u saopštenju koje potpisuje direktor Grand produkcije Saša Popović.

 

 

makonda-tracker