Bojana Barović i Nikola Rokvić: Svi detalji ostrvske romanse

1
Folk pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović otkrivaju kako su jedno u drugom prepoznali idealne polovine i uglas tvrde da su spremni na vezu na daljinu jer ona uskoro putuje u Ameriku

Takmičenje u rijaliti šou-programu Survivor, folk pevač Nikola Rokvić (25) i manekenka Bojana Barović (27) pamtiće zauvek jer ih je uzbudljiva jednomesečna avantura na Filipinima sasvim neočekivano i emotivno zbližila. Samo nekoliko sedmica nakon povratka iz dalekih azijskih predela, njih dvoje su nastavili svoju vezu na daljinu, budući da Nikola živi u Beogradu, a Bojana je trenutno u svom rodnom Novom Sadu.  Ipak, od početka oktobra veza će im biti konstantno izložena iskušenjima jer Nikola putuje u Kanadu na višenedeljnu turneju, dok će se Bojana vratiti svoj manekenskoj i glumačkoj karijeri u Sjedinjenim Američkim Državama. U intervjuu za Story zaljubljeni par priča o svim detaljima svoje romanse, a Bojana otkriva i u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom, španskim košarkaškim superstarom Polom Gasolom.

Nikola Rumenić

Intervju sa Bojanom Barović i Nikolom Rokvićem pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 21. septembra.

makonda-tracker