Neće vas ostaviti ravnodušnim

Ona ne prati trendove, ona ih postavlja: Modern day Catwoman kombinezon Jelene Karleuše zbog kojeg čelnik Granda umalo nije pao (FOTO)

1

Jelena Karleuša ušetala je u studio na Košutnjaku savršeno stilizovana i sa novom frizurom, što je u potpunosti omelo Sašu Popovića koji je, kažu, morao da se pridržava dok je išao uz stepenice koliko ga je prizor zaintrigirao.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Provokativno izdanje pevačice oduševilo je sve prisutne! Naime, Jelena Karleuša pojavila se u studiju u mačkastom lateks kombinezonu, a kako je u poslednje vreme fino oslabila, njene obline došle su do izražaja, piše Kurir. Na njen izgled nije ostao ravnodušan ni Saša Popović, koji je najpre prišao Karleuši, ali je sa novom, roze bojom kose nije odmah prepoznao...

 

Ako ste se pitali kako Atina i Nika izdržavaju daljinu: Jelena Karleuša otkrila neodoljivi porodični detalj (FOTO)

 

Kada je uvideo da je to jedna od članica žirija "Zvezde Granda", rekao je:

Au, Jelena. Pa to si ti? Nisam te prepoznao. Super izgledaš... Odlično ti stoji to što si obukla."

foto: Dragana Udovičić

Nakon toga, direktor je otišao svojim putem i ostavio pevačicu u društvu novinara. Okrenuo se još samo jednom ili dva puta, kako bi poverovao svojim očima.

foto: Dragana Udovičić

Paparaco fotograf ovekovečio je sve člnik "Granda" umalo nije pao dok je išao uz stepenice od divnog prizora, pa je morao da se pridržava!

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker