Ne propustite

NOVI BROJ COSMA JE U PRODAJI!

0

Novembarski broj Cosmopolitana u znaku je uspešnih žena - onih koje znaju šta žele i kako da do toga stignu.

foto: Promo
foto: Promo

Jedna od njih je impresivna Olivija Palermo, influenserka koja je od jutarnjeg oblačenja napravila biznis, a čija će životna iskustva u vama pokrenuti nalet preduzetničke energije. IT devojka sveta mode naučiće vas kako da iskoristite sve ukazane prilike, ali i da iz njih izvučete najvažnije lekcije o poslovanju.

 

Sem intervjua sa modnom muzom sa naslovne strane, novembarski broj donosi vam priču o RIKI - sedamnaestogodišnjoj senzaciji muzičke industrije i razgovor sa poznatom voditeljkom Aleksandrom Gudelj. Njihov interesantni put do uspeha ubediće vas da je sve moguće, a saveti koje ćete pronaći baš na ovim stranicama biće vam od izuzetne koristi za razvoj dalje karijere.

 

Pored moćnih žena, između korica magazina vas očekuju i sledeće teme:

 

ISKUSITE POZORIŠNO LUDILO

Beogradska publika nedavno je u okviru Bitef festivala imala čast da prisustvuje pozorišnom fenomenu pod nazivom „Olimp - u slavu kulta tragedije“ u režiji čuvenog Jana Fabra. Saznajte kako se Cosmo ekipa provela na predstavi koja traje čitava 24 sata!

 

PA DOBRO, ČEMU OVO SLUŽI?

Beauty novinarka Cosmopolitana, Lusi Partington, ima malu tajnu. Kad je šminkanje u pitanju, ona je prava neznalica. Zato smo odlučili da je pošaljemo nazad u beauty školu i naučimo trikovima profesionalaca iz ovog biznisa. Svoje iskustvo ona želi da podeli i sa vama!

 

PRENS DE GAL

Svi su poludeli za ovim dezenom. Vodeći je ulični trend u svetu ove jeseni. Ranije rezervisan samo za odela i kapute, sada je proširio svoje polje delovanja čak i na asesoare.

 

ZAŠTO NAM MUŠKARCI VIŠE NE PRILAZE?

Stvar je krajnje ozbiljna jer je sve manje vitezova, a sve više devojaka kauboja koje uz nekoliko reči ubijaju hrabrost udvarača. Zato ne možemo da se ne zapitamo da li je došao kraj kulturi prilaženja?

 

ŠTA MOŽETE DA NAUČITE OD SVOJIH MUŠKIH KOLEGA?

Uz sav trud da posao urade najbolje i uvek daju više od očekivanog žene na kraju ipak izvuku deblji kraj. Osvrnite se malo i pogledajte šta rade kolege drugog pola sa kojima delite kancelariju. Ima nekoliko stvari koje mogu da vam pomognu da najzad premija stigne i do vas...

 

I ALFA MUŽJACI OSEĆAJU I PLAČU

Iako se to čini neverovatnim, izgleda da su i najmuževniji od muževnih frajera počeli da pokazuju nežniju stranu - baš sve, od izvinjenja za nestašluke do otkrivanja svojih najskrivenijih misli. Pitanje je - šta to zapravo znači za budućnost naših veza?

 

#FITNESSGOALS

Ekskluzivno za Cosmo Kajla Itsines, jedna od najuticajnijih trenera na svetu, osmislila je trening u trajanju od samo sedam minuta - savršen za početnike, ali i one koji se već nalaze u trenažnom procesu.

 

ŠIK UNDERGROUND

So pretty, so cool! Cosmo stručnjaci pomoći će vam da vaš prostor još danas počne da odiše toplinom i mirom uz neutralne boje i specijalno obrađene zidove!

 

Ne propustite novi broj Cosmopolitana koji je u prodaji od 26. oktobra.

makonda-tracker