Ilda Šaulić i Dajana Paunović snimile spot

Nakon letnje pauze mlada folk zvezda Ilda Šaulić i njena koleginica Dajana Paunović nastavile su promovisanje svoje duetske pesme Boli me, boli snimanjem spota kojim će gledaoce vratiti u zlatno doba Holivuda
2
1 / 6 Foto: Promo

Protekle nedelje u studiju Miloša Nadaždina, koji je i režirao video-klip, napravljena je scenografija poput one iz filmova nastalih šezdesetih godina prošlog veka, a dve pevačice bile su obučene i u garderobu kakvu su nosile holivudske dive u to vreme.

- Ideju za spot dobila sam gledajući svoj omiljeni film Šaputanje na jastuku sa Doris Dej u glavnoj ulozi. Tim mojih saradnika je potom tu ideju razradio i rezultat je prevazišao sva moja očekivanja. Nadam se da će se spot svideti publici onoliko koliko je meni bilo lepo dok smo ga snimale, i da će, gledajući ga, makar na trenutak zaboraviti na sadašnjost i vratiti se u neko staro, lepše vreme - rekla je ovim povodom Ilda.

Premijera spota očekuje se za deset dana a Ilda u međuvremenu priprema i novi singl čija će premijera biti, ako sve protekne po planu, krajem oktobra.

makonda-tracker