Ispred nje bio je niz prepreka

Milica Todorović danas ne bi bila tu gde jeste, da nije pregrmela teške trenutke s početka karijere: Nije mi bilo dobro uopšte...

0

Milica Todorović prisetila se trenutaka sa samog početka uspešne karijere, te tvrdi da ne bi danas bila baš tu gde jeste, da nije pronašla način da prebrodi teške trenutke koji su je snašli.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Milica važi za jednu od najtraženijih pevačica sa naše estrade, a malo ko zna kroz šta je prolazila davne 2003. godine, kada se prijavila za učešće u takmičenju "Zvezde Granda", u kom je odnela pobedu.


Lepotica je navela da se nije snalazila sa sedmom silom, te da nije umela da donosi odluke kako treba. Ipak, imala je svega 13 godina kad se pojavila u svetu muzike.

Kad sam se ja pojavila u šouu sa tako malo godina nisam znala gde bijem", požalila se Milica, te dodala da je imala poteškoća tokom davanja izjava i intervjua.

Svi su čekali taštin sud: Majka Milice Todorović progovorila o njenom dečku (FOTO)

Nije mi bilo dobro uopšte, znaš... Nisam mogla nijedan intervju da sastavim. To ide sa mladim godinama", rekla je Milica u "Premijeri", koja je uspela da prebrodi težak period prilagođavanja.

 

makonda-tracker