nije umakla paparacima

Ovog puta njena težina nije jedini razlog: Ponovo se šuška da je Rijana u drugom stanju, a za sve su krive ove fotografije

0

Kada je popularna pevačica tek nabacila koji kilogram viška, počele su spekulacije da je trudna, a njena najnovija fotografija zapalila je društvene mreže.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Krajem jula, svetski mediji javili su da je popularna pevačica u drugom stanju, a ona ove navode nije ni potvrdila ni demantovala već se samo šalila na račun komentara o tome što se ugojila.

 

Ovakve cipele nikad niko pre nje nije nosio: Rijana pokrenula novi trend, ali nisu baš svi oduševljeni (ANKETA)

 

Međutim, ovih dana se ponovo šuška da je Rijana trudna, posebno zbog njenih najnovijih paparaco fotografija. Pevačica na njima izgleda krupnije nego ikad do sad i vrlo upadljivo krije stomačić od predstavnika sedme sile. Ona je uslikana dok je išla ka muzičkom studiju u Njujorku, a preko elegantne haljina obukla je preširoku sportsku jaknu, koju je zakopčala samo u predelu stomaka.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Rijana je, inače, trenutno u vezi s Hasanom Džamelom, saudijskim milijarderom, koji se ranije viđao s njenom bivšom prijateljicom Naomi Kembel. Već neko vreme, ona se trudi da sakrije stomak od paparaca, pa smo je videli u nekoliko modnih kombinacija koje definitivno nisu tipične za njen stil.

 

1 / 4 Foto: Profimedia
makonda-tracker