iskreno

Prva stvar koju uradim kada ustanem je da popijem tabletu: Jelena Rozga otkriva detalje svog zdravstvenog problema (FOTO)

0

Iako je njen ljubavni život trenutno u centru pažnje, Jelena Rozga otkrila je da je njen pravi problem zapravo sasvim drugačiji. 

 

foto: Adria Media Arhiva

 

Ona je pre 11 godina shvatila da se sa njenim telom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan lekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlezde.

 

Jelena Rozga iskreno o raskidu veridbe: Bila sam ishitrena, odlučivala na prvu, slušajući srce (FOTO)

 

Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspešno sakrivala. Ipak, tada odlučila da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlezde.

 

Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza", ispričala je svojevremeno Jelena.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker