Emotivna

Videla sam je samo kad se Jelena porodila: Mama Novaka Đokovića iskreno o rođenju unuke Tare (FOTO)

1

Kako su dame u porodici Đoković uvek u manjini, Dijana ne krije da je rođenjem male Tare ostvarila veliku želju. Ipak, baka i unuka nisu imale mnogo prilika da se druže. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dijani Đoković su sin Novak Đoković i snaja Jelena Đoković ispunili životnu želju - da postane baka devojčice.

 

Višak kilograma muči mnoge mame, ali ona nema tih problema: 4 nedelje posle porođaja Jelena Đoković blista (FOTO)


Supruga našeg najboljeg tenisera porodila se pre dva meseca i na svet donela ćerku Taru. Međutim, baka je devojčicu videla samo jednom, pa u razgovoru za Kurir kaže kako željno iščekuje da je ponovo drži u naručju.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić

Obožavam devojčice. Moja životna želja je bila da imam ćerku, imam tri divna sina i unuka je sad nadomestila tu prazninu. Bila sam najsrećnija kad se Tara rodila. Videla sam je samo kad se Jelena porodila. Nadam se viđenju uskoro. Jedva čekam da vidim koliko se promenila", priča Novakova mama.

Sve što oseća stalo je u jednu reč: Jelena Đoković prvi put nakon prođaja (FOTO)


Ona kaže da je usrećuje i unuk Stefan, koji podseća na Novaka kad je bio mali.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Miloš Nadaždin, Profimedia

Stefan je divan dečak, pamaten, dobar, poslušan. Svaki momenat proveden s njim je pravo uživanje. Izuzetno me podseća na Novaka kad je bio mali, isto je bistro i pametno dete. Govori srpski i engleski. Oduševi me kad mi kaže: „Bako, hajde sedi da se nas dvoje ispričamo“ , otkriva Dijana.

Novak Đoković otkriva zanimljiv porodični detalj: Igrali smo se lutkom i zamišljali kako će izgledati naš život kada Tara dođe (FOTO)


Đokovićeva priznaje da je sin često savetuje i brine za njeno zdravlje.

 

Svaki dan mi govori da vodim zdrav život. Brižan je i priča mi da pazim na ishranu i da redovno spavam. Nole se trenutno oporavlja, uživa s porodicom. Naravno, radi na sebi, ima kondicione treninge i nadamo se da će se sledeće godine vratiti na teren", poručuje mama našeg najboljeg tenisera.

makonda-tracker