prija joj porodični život

Postala je mama i potpuno se povukla iz javnosti: Slavicu Ćukteraš dugo nismo videli u medijima, a danas izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

0

Pevačica Slavica Ćukteraš se potpuno povukla iz javnosti i posvetila porodičnom životu

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Jedna od najpopularnijih Zvezda Granda svih vremena pre nepunih godinu dana postala je mama malene Viktorije i posvetila se majčinstvu.

 


Ni Slavica Ćukteraš nije propustila priliku da kratkom ali efektnom porukom obeleži najradosniji praznik: Još jedna poznata supermama se priključila čestitkama! (FOTO)
 

A dok priprema rođendan za svoju mezimicu koji će obeležiti krajem ovog meseca, Slavica je rešila da se posle dužeg vremena obrati fanovima na društvenim mrežama i pokaže da izgleda bolje nego ikad!

 

Sve do oltara nije imala pojma kakvo je iznenađenje čeka: Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov se tajno venčali na Maldivima! (FOTO)

 

Naime, lepa pevačica trenutno uživa u Beču, a šetnju ulicama austrijske prestonice ovekovečila je selfijem na kom pokazuje svoju novu, potpuno drugačiju frizuru - njena kosa je vidno duža, a inspiraciju za boju za koju se ovog puta odlučila, pronašla je u jesenjim, crvenkastim tonovima.

 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on

Mnogi su primetili da nakon što se ostvarila u ulozi majke i posvetila porodičnom životu izgleda izuzetno ispunjeno, zadovoljno i srećno, a komentari i lajkovi oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu.

 

 

 

makonda-tracker