svaki dan je borba

Ni Viktoriji nije lako da se nosi s tim: Dejvid Bekam se godinama bori s ozbiljnim poremećajem

0

Kako je sama dizajnerka jednom prilikom priznala, svog supruga ponekad smatra pravim čudakom, a za sve je kriv jedan poremećaj s kojim on živi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Još dok se aktivno bavio fudbalom, Dejvid Bekam priznao je da pati od opsesivno kompulsivnog poremećaja, zbog kog ima čitav niz bizarnih rituala, posebno kada je reč o uređenju doma.

 

Mame i tate protiv Viktorije Bekam: Objavila fotografiju sina i suočila se s brutalnim napadima

 

- Imam opsesvno kompulsivni poremećaj zbog kojeg sve moram da raspoređujem u prave linije i sve mora da bude upareno - ispričao je Bekam 2006. godine.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Kako je tada otkio, pre nego što se opusti u svojoj hotelskoj sobi na putovanju, on sve prospekte i knjige stavlja u fioke.

 

Poznato je kako ju je Kejt Mos ponizila: Ova nestašna lepotica sada je probudila bes Viktorije Bekam - a za sve je kriv Dejvid!

 

Takođe, bivši fudbaler opsednut je higijenom, pa je tako više puta ustajao usred noći kako bi usisao tepih tako da ima savršene prave linije, kao fudbalski teren.

 

Svojevremeno, njegova supruga je nazvala Dejvida čudakom, a jednom je otkrila da on smatra da bi Viktorija trebalo da bude urednija.

 

makonda-tracker