Lejdi Gaga: Šmrkala sam kokain s Bibilje

1
Iako nikada nije krila svoju sklonost da flertuje sa drogama, kontroverzna Lejdi Gaga uspela je nanovo da šokira svet izjavom kako je kokain šmrkala sa najsvetije hrišćanske knjige
foto: BANG
foto: BANG

Umetnica koja neprekidno dobija brojne nagrade za svoj rad, planetarno obožavana Stefani Džermanota, koja nastupa pod umetničkim imenom Lejdi Gaga, u intervjuu nakon dodeljenih joj osam MTV nagrada ispričala je kako je svojevremeno toliko bila navučena na beli prah, da nije ni primećivala insekte koji su zaposeli sobičak smešten u siromašnom kvartu u kojem je na početku svoje karijere živela.

- Toliko bih bivala urađena da nisam obraćala pažnju na to što gazim po bubašvabama. Imala sam običaj da vučem linije na Bibliji koja se nalazila u mojoj sobi – izjavila je Lejdi Gaga.

- Iako su mnogi moji prijatelji bili navučeni na heroin, nikada nisam htela da ga probam. Čak ni da ga pogledam. Heroina se užasno plašim! – poverila se pevačica koja je nedavno priznala da kokain s vremena na vreme ipak i dalje konzumira, iako je svesna da je svojevremeno skoro potpuno sišla s uma zbog njega, ali da je uspela da se iz tog pakla izvuče uz veliku pomoć i podršku svoje majke.

makonda-tracker