Iskreno

Jovana Balaševič: Dešavalo se da dolazim kući uplakana jer su mi vređali oca (FOTO)

0

Da je titula "ćerka Đorđa Balaševića" istovremeno i prokletstvo, govori i činjenica da se Jovana od samog početka susretala sa mnogim poteškoćama.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Biti dete poznatih nije uvek tako lako kao što se čini. Pored velikog pritiska i medijske pažnje koja je neprekidno prisutna, deca poznatih se moraju izboriti i sa okolinom u kojoj žive.

 

Jovana Balašević je danas poznata glumica koja je stekla mnoštvo fanova igrajući u seriji "Nemoj da zvocaš", a uskoro ćemo imati prilike da je vidimo i u seriji "Ubice mog oca".


Šokantna ispovest ćerke Đorđa Balaševića: Počelo je vređanjem, a onda je pao prvi šamar...

 

Jovana je nedavno progoorila o poteškoćama sa kojima se njena porodica susretala, ističući da je brat Aleksa najbolje prošao od njih jer je izabrao karijeru koja nije nimalo bliska očevoj.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Damir Dervišagić Za Kurir

Ponosna sam na njega. Aleksa je jedini uspeo da izbegne ono Balaševićev sin. Geri Gudridž nema pojma ko je naš otac. A čime god da se bavimo sestra i ja, uvek nas povezuju s tatom. Aleksa je našao polje gde neće praviti te paralele", kaže Jovana za Kurir.

Ipak, na pitanje da li se ona oslobodila od ove titule, Jovana odgovara.

 

Borba još traje. Naš položaj ne mogu da razumeju ljudi koji nisu deca poznatih."

Rekao sam sebi – odmah se ženim, našao sam pravu: Đorđe Balašević otkrio kojom rečenicom ga je Olja osvojila

 

Lepa glumica se prisetila i teških trenutaka koji su pratili njeno detinjstvo.

Jesu. Dešavalo se da dolazim kući uplakana jer su mi vređali oca. Posebno se to događalo u adolescenciji. Decu su surova kao odrasli. Oni nikad ništa loše nisu govorili mom ocu u lice, već su se obraćali meni", rekla je Jovana Balašević.

makonda-tracker