Željko Vasić: Mini golf avantura sa naslednikom

Popularni pevač Željko Vasić nedavno je sa suprugom Ivanom, sinom Andrejom i ćerkom Lenkom uživao u poseti rodnom Zaječaru, gde je sa svojim naslednikom najviše vremena proveo na terenima za mini golf
0
1 / 5 Foto: Privatna Arhiva

Poznati muzičar iskoristio je poslednje dane odmora da poseti rodni Zaječar, gde je uživao u društvu porodice i prijatelja. Željko je sa suprugom Ivanom iskoristio slobodno vreme kako bi obišli i svoje rođake i familiju s obzirom na to da su oboje rođeni u ovom gradu.

- U Zaječaru sam se kao i svake godine odlično preoveo, supruga i deca su imali više vremena, tako da su više dana proveli u mom rodnom gradu, dok sam im se ja na kratko prudružio. Sa sinom Andrejom sam posetio i terene za mini golf koji se nalaze u centru grada, pa smo nas dvojica skoro celo popodne proveli u sportskim aktivnostima. On se odlično snašao, pa slobodno mogu da kažem da je postao pravi mali golfer – otkrio je za Story.rs Željko Vasić, koji na radost svojih fanova uveliko radi na pripremi novog muzičkog materijala.

Danilo Mašojević

makonda-tracker