ponosna

Nina Seničar otkriva: Uz Žiku sam ostvarila svoj san!

0

U “Sava centru” je premijerno prikazan film “Prokleti pas” Dragana Pešikana, a crvenim tepihom je, pored glavnih glumaca Nine Senićar i Žike Todorovića, prodefilovalo mnogo poznatih ličnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok Žika Todorović nije bio raspoložen da razgovara sa pripadnicima sedme sile, Nina Seničar je sa osmehom na licu otkrila da je ovim filmom ostvarila san.

 

- Ovo je drugi put da sarađujem sa Žikom Todorovićem, već smo radili jedan film zajedno, koji je bio umetnički i nije bio za bioskope. Još tada mi je bila velika čast da glumim sa njim, a kada sam čula da ćemo ponovo biti partneri, oduševila sam se. Žiku jako volim i on je jedan od mojih glumačkih idola. Raditi sa njim je bila neka vrsta ostvarenja sna. Od njega zaista može puno da se nauči - kaže Nina za Alo i otkriva detalje svoje uloge u ovom filmu.

 

- Igram Aleksandru, devojku koja živi u Americi i u Srbiju dolazi sa verenikom koji je Amerikanac, kako bi ga upoznala sa porodicom. Zbog jednog psa njih dvoje upadaju veliku nevolju, neću dalje da vam otkrivam. U ovom filmu sam sve samo ne zavodnica. Tokom filma sam raščupana, prljava, uplašena i uplakana, a meni je to dobro došlo, jer nisam morala puno vremena da provodim na šminkanju. Najviše volim da igram pozitivne likove, jer sam takva po prirodi, mada svakom glumcu negativan lik predstavlja izazov - otkriva glumica i voditeljka.

 

 

makonda-tracker