neočekivano

Nakon što je napustila njen dom, priredila joj je neobičan gest: Dok je Lidija bila na odmoru Ceca Ražnatović nije gubila vreme (FOTO)

0

Kada je u javnost dospela informacija da se sestra poznate pevačice seli iz njenog porodičnog doma,  počele su razne spekulacije o njihovom odnosu. 

foto: Damir Dervišagić

Dok se Lidija odmarala sa porodicom na Kipru, Ceca nije gubila vreme, već se sa dizajnerima enterijera bacila na pronalaženje nameštaja za kuću. Osim toga, angažovala je i arhitektu, ukoliko renoviranje kuće bude bilo neophodno. Tokom ta dva meseca dok je Lidija bila na Kipru, Ceca je konstantno bila na vezi sa njom i obaveštavala je kako teče selidba. Za sada, pevačica je izabrala veliki deo nameštaja i pokućstva, a najviše pažnje je posvetila odabiru kuhinjskih elemenata, jer je upravo kuhinja deo doma gde se sve porodice skupljaju, u čemu ni Lidijina nije izuzetak", kaže izvor i dodaje:

Kada se on pojavio blistala je poput devojčice: Svetlana Ceca Ražnatović u zagrljaju čoveka izuzetne harizme (FOTO)

 

Međutim, kako Lidija ima specifičan ukus, nijedan deo nameštaja nije mogao da bude kupljen, a da to ona nije odobrila. Zbog toga je Ceca morala da joj šalje fotografije svega što je ona odabrala zajedno sa stručnjacima. Tek kada bi dobila zeleno svetlo od sestre, pevačica bi mogla da pazari", kaže sagovornik i dodaje da je Ceca uživala u kreativnom procesu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker