Košarkaški duel Nenad Krstića i Saše Kovačevića

Pred 2000 gledalaca, na Sportskom terenu kod Petrove crkve 14. septembra svečano je otvoren drugi basket turnir 3 na 3. Čast da otvori ovogodišnju manifestaciju pripala je našem proslavljenom košarkašu Nenadu Krstiću
0
1 / 10 Foto: Promo

U organizaciji košarkaškog kluba Ras i pod pokroviteljstvom Crkvene opštine Raške oblasti, grada Novog Pazara i Košarkaškog saveza Srbije u sledećih deset dana takmičiće se više od trideset ekipa ekipa u pet starosnih kategorija: pioniri, kadeti, juniori, veterani i seniori.

Turnir je svečano otvorio jedan od promotera, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad  Krstić. Centar Oklahome sitija bio je i akter revijalne utakmice OSPS: KK Ras. Pored njega, u ekipi Stupova nastupili su i ostali promoteri ovogodišnjeg turnira: pevač Saša Kovačević, frontmen grupe Beogradsog sindikata Boško Ćirković Škabo i glumac Nikola Vujović, koji su publiku po završetku revijalne utakmice zabavljali pesmama iz svog repertoara. Tokom turnira očekuje se dolazak još jednog promotera, proslavljenog košarkaškog asa Dragana Kićanovića, koji je KK Ras poklonio dve kompletne košarkaške konstrukcije. Na ovogodišnjem turniru osim ekipa iz Novog Pazara, pojaviće se i timovi iz Raške, Leposavića, Zubinog potoka, Kosovske Mitrovice i Kraljeva.

makonda-tracker