Džejn Linč: Džulija Roberts je gej!

1
Američka komičarka Džejn Linč iznela je u emisiji Elen Dedženeres tvrdnju koja se tiče seksualnog opredeljenja slavne oskarovke Džulije Roberts

Glumica, spisateljica i pevačica Džejn Linč, koja se krajem maja ove godine venčala sa svojom partnerkom, doktorkom Larom Embri, ispričala je u emisiji The Ellen DeGeneres Show koliko joj je svojevremeno bilo teško da izađe iz ormara i prizna holivudskoj javnosti istinu o svom istopolnom seksualnom opredeljenju.

- Mada, kad bi se Džulija Roberts našla u ovoj situaciji, njoj bi sve to palo mnogo teže. Ona deluje tako bezazleno – rekla je Džejn gostujući u emisiji kod svoje prijateljice Elen Dedženeres.

- Dakle, ti tvrdiš da je Džulija Roberts gej? – iznenađeno je odreagovala Elen, koja je i sama u istopolnoj zajednici sa glumicom Poršom de Rosi.

- Upravo to tvrdim. I to baš u ovoj emisiji. Iako ona to neće da prizna, ja sam ovde saopštim da je ona gej. Dobrodošla, Džulija! – kategorično je uz osmeh odgovorila Džejn, koja je priznala da joj je baš Elen Dedženeres svojevremeno poslužila kao inspiracija da se izbori sa samom sobom i razotkrije se kao lezbijka.

makonda-tracker