Za sujetu nema mesta

Treća sreća: Kako je Snežana Dakić čestitala venčanje bivšem suprugu

2

Bivši suprug voditeljke Snežane Dakić, biznismen Vladimir Mikić, po treći put uplovio je u bračnu luku, sa željom da mu ovaj brak bude i poslednji...

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Vladimir Mikić izgovorio je sudbonosno da Jovani Miljković, te po treći put uplovio u bračnu luku. Venčanje je održano u jednom luksuznom beogradskom hotelu za čak 200 zvanica. Njegovoj bivšoj supruzi Snežani Dakić ne smeta to što se on ponovo oženio, te otkriva da za sujetu mesta nema u njihovom odnosu.

Naravno da sam čestitala Vladimiru. Poželela sam mu svu sreću ovoga sveta", rekla je za Alo Snežana Dakić i priznala da između nje i Vladimira ne postoje nesuglasice. "Nas dvoje smo ostali u dobrim odnosima i zaista se odlično slažemo", dodala je voditeljka.

foto: Adria Media Arhiva

Nakon razvoda od poznate vodietljke Vladimir Mikić nije ostavio nezbrinutu svoju bivšu suprugu i ćerku Lauru, već im je, kako je i sam otkrio, ostavio stan, a daje i pozamašnu alimentaciju.

 

Snežana Dakić: Deo dobre udaje je i dobar razvod

Već sam na suđenju rekao da stan ostavljam njoj i Lauri. Smatram da im taj stan pripada, ali procedura je takva da to mora da se ozvaniči i na sudu.

 

Realan sam u celoj situaciji, a ako druga strana misli da je malo to što pružam, onda je ona nerealna. Sami procenite da li je mnogo ili malo mesečna alimentacija od 350.000 dinara", izjavio je Vladimir nakon razvoda.

Biznismen i njegova nova supruga nisu štedeli na venčanju, pa su izdvojili pozamašnu svotu kako bi sve izgledalo kao u bajci. Prvi ples je bio uz pesmu Selin Dion, dok su nakon toga imali i vatromet, koji je trajao ceo sat.

foto: Damir Dervišagić

Hvala vam od srca. Malo sam promukao, pa ne mogu mnogo da pričam, ali će ovog puta zaista biti treća sreća", izjavio je nakon venčanja Mikić i priznao da sa Jovanom radi na prinovi.

makonda-tracker