Harison Ford: Kako podmititi Šona Konerija

0
Slavni Indijana Džons, Harison Ford, želeo bi da se sir Šon Koneri ponovo pojavi u ulozi njegovog oca u petom nastavku filma o legendarnom avanturisti

Glumac Harison Ford ne odustaje od svoje namere da nagovori legendarnog oskarovca Šona Konerija da se vrati svetu glume ulogom profesora doktora Henrija Džounsa starijeg u petom nastavku filma o slavnom arheologu. Iako je više puta to najavljivao, osamdesetšestogodišnji Koneri definitivno se penzionisao 2006. godine, a 2007. godine, uz komentar da su mu penzionerski dani tako prokletno zabavni, negirao je glasine da će se pojaviti u četvrtom delu serijala o planetarno obožavanom Indijani, iako je potvrdio da mu je uloga u filmu Indijana Džouns i poslednji krstaški pohod najdraža od svih koje je odigrao u životu.

Ford tvrdi kako ovog puta neće tako lako odustati od misije da nagovori nekadašnjeg Džejmsa Bonda da mu se priključi u radu na projektu, pod bilo kojim uslovima. Kako bi u tome uspeo, on pokušava da podmiti svog filmskog oca tako što stalno šalje poklone na kućnu adresu tvrdoglavog Škotlanđanina.

makonda-tracker