tragične ljubavi

Kajala se što mu nije rodila sina: Žene koje je voleo Toše Proeski

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Vesna

16-10-2018 10:41h
Ona baba Ljiljana je bila zaljubljena u Toseta zato je sa toliko mrznje govorila o njegovoj devojci.Steta zbog izgubljenog mladog zivota,

Suzana

17-10-2018 23:17h
Andrijana Budimir je igrala rukomet u klubu "Kometal - Gjorce Petrov", i kad joj je istekao ugovor, vratila se u Crnu Goru, a Tose je prekinuo karijeru da bi otisao za njom. Naselje gde su ziveli zajedno sBlage zove Zlokukjani, i mogli su da se vide svuda po gradu (Skopje) zajedno. Sto se tice te Blagice, sa njom je bio dok je ziveo u Krusevo, ali prekinuli su kad se on preselio u Skopje, i tad je poceo vezu sa Andrijanom.

mmarin1610

10-02-2019 15:45h
@Suzana
Nije Toše prekinuo karijeru nego ona i dosla k njemu u Makedoniju

milica

26-01-2019 16:14h
...devojke se udadose i decu izradjase, Toski moj...

djoka

08-04-2019 14:10h
Tose je svoju karijeru zapoceo 1999 god. A umro je 2007 malo godina karijere i pocivaj u miru.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: