skroman

Slavko Sobin iskreno o učešću u seriji Igra prestola: Najviše bih voleo da tu ulogu izbrišem iz svoje biografije!

0

Slavka Sobina (32) trenutno gledamo kao Žungula u seriji „Crno-bijeli svijet“, a splitski glumac tokom nedavne posete Beogradu govorio je o tome zašto voli da dođe u Srbiju, ali i kakvo mišljenje ima o svojoj ulozi u planetarno popularnoj seriji Igra Prestola

foto: Instagram
foto: Instagram


Poznati glumac nedavno je boravio u našoj prestonici, a kako kaže, Beograd mu je, na neki način, postao druga kuća.

 

- Volim da dođem u Srbiju, posebno kad mogu da spojim lepo s korisnim. Imam ovde dosta prijatelja i bliske rođake, a i majka mi je Vojvođanka. Često svoj rođendan 13. novembra slavim u vikendici u Novom Sadu - započinje priču Sobin, koji je glumu završio u Americi, što ga razlikuje od većine kolega.

 

- Potpuno sam slučajno otišao da studiram u Los Anđelesu. Moj brat je tamo upisao molekularnu biologiju, pa su i meni roditelji dali tu mogućnost. Prošao sam audiciju u Londonu i dobio sam stipendiju. Da nisam primljen, pokušao bih da upišem glumu u Beogradu ili Zagrebu - iskren je Sobin, koji se može pohvaliti ulogom u planetarno popularnoj seriji Igra prestola.

 

Ipak, glumac tvrdi da bi tu ulogu najviše voleo da izbriše iz svoje biografije.

 

- Najviše bih voleo da mi to i ne stoji u biografiji. Imam jednu scenu i odmah me ubiju. Ako trepnete, doslovno me i ne vidite u seriji. Nisam fan „Igre prestola“, niti sam pogledao svoje scene - kaže Slavko i dodaje:

 

- Zvali su me na audiciju dok sam bio na godišnjem odmoru. Nisam hteo da igram, ali su me ubedili da je to dobra uloga. Na kastingu su mi rekli da će mi samo odrubiti glavu, a u dve epizode se šetam iza nekog glavnog lika. Tri dana smo snimali, a ugovor nisam ni pročitao - kaže Sobin.

 

makonda-tracker