Detalji

Na velikom platnu prijatelji, strastveni ljubavnici... a privatno daleko od toga: Zašto Seka Sablić skoro 30 godina nije govorila sa Borom Todorovićem

0

Pošto je navodno prekršio granicu profesionalizma, Seka Sablic nije govorila sa Borom Todorovićem skoro tri decenije. Detalje saznajte u nastavku teksta.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Na snimanju filma "Maratonci trče počasni krug" Bora Todorović prešao je granicu preofesionalizma, te Seka Sablić navodno skoro trideset godina nije govorila sa svojim kolegom glumcem. Naime, kako bi scena seksa Kristine i Đenke bila verodostojnija, Todorović se (kako kruži priča u glumačkim krugovima) "malo zaneo" pa preterao. To je naljutilo Seku i dugo nisu razgovarali.

 

Seka Sablić o prošlosti i ljudima koji su je povredili: Nikada nikome nisam oprostila!

Čkalja je bio perfekcionista. Želeo je do najsitnijeg detalja da osmisli svaki kadar, svaku repliku. Vujisić je pak glumio onako kako je mislio da treba da glumi. Ta razlika ih je često i koštala na setu. Iako su mnogima na televiziji delovali složno, bili su daleko od toga.

Bora Todorović: Nije važno koliko godina imaš, nego koliko ti je ostalo

Čkalja je stopostotni glumac i do krajnjih granica je išao u svojoj glumi. Pavle uopšte nije bio glumac. Znao je reći: 'Ja se samo ponašam.' I istina je - celog se života ponašao", rekla je Mirjana Vuisić, Pavlova supruga novinaru Aleksandru Đuričiću u knjizi "Posle fajronta".

makonda-tracker