mora da vodi računa

Dugo ima problema sa srcem i svakog časa može umreti: Prava istina o Viktorijinom zdravstvenom stanju (FOTO)

0

Poznata pevačica je nedavno imala srčaen smetnje u javnosti, a njena prijateljica otkrila je detalje njenog zdravstvenog stanja. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Snežani Mišković Viktoriji naglo je pozlilo u nedelju uveče u rijalitiju, pa je produkcija odmah alarmirala Hitnu pomoć.

 

Viktorija: Nema tog majčinog sina s kojim bih ostarila

 

Pevačica je ubrzo prevezena u bolnicu gde su joj konstatovane srčane smetnje! Srećom, ovog puta se izvukla, ali su je lekari upozorili da ne sme da se nervira jer je bukvalno za dlaku izbegla infarkt. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Youtube Printscreen

 

Viktorija je sada na terapiji, potrebni su joj mir, tišina i odmor, ali pitanje je koliko će uspeti da obezbedi sebi takve uslove dok je u rijalitiju!


Viktorija: Ponosna sam na ćerku Taru

 

A da sve bude još gore, kada se vratila sa pregleda i ispričala cimerima šta su joj lekari rekli, Saška je rekla da joj je mnogo žao.

 

Viki već dugo ima problema sa srcem i plašim se da stvarno može da je strefi infarkt. Nije joj prvi put da ima takav napad, ali u spoljnom svetu zna šta treba da radi i odmah zove hitnu koja stigne za desetak minuta, a tamo im treba vremena dok dođu. Važno je da ima njene lekove i da se ne nervira zbog budala", kaže prijateljica.

makonda-tracker