Maja Odžaklijevska: Mi smo bili male bebe u odnosu na nove farmere

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

milos

14-09-2010 17:17h
U kakvoj si ti zabludi!? Ne mora Maja da se moli, zivi bili pa videli koliko ce ova farma biti gora! Haos u najavi!

Dragana

14-09-2010 15:24h
Ova zena je "bar" vazila za jednu finu damu dok nije dosla na farmu i pokazala svima kakva je. Razocarala sam se u Maju,nisam onakvo ponasanje od nje mogla ocekivati. Kakvi god budu ovi farmeri vidjelu smo Maju u pravom svjetlu!

CERAK

14-09-2010 14:22h
kapiram maju
moli se da ova farma bude gora od one u kojoj je ona bila pa da ljudi zaborave njenu nekulturu i prljavstinu (tela i duha)

Dragana

16-09-2010 20:42h
Kakva god ova farma bude one predhodnike ne moze nista oprati. Svako sebe predstavlja kakav je. Maja se bas pokazala u vrlo ruznom svjetlu,a nece joj se nivo podici taman da ovi ne znam sta naprave. Vidjeli smo ovu gospodu kakvi su.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: