dame godine

Marija i Marina Gobović: Trudile smo se da ličnim primerom pokažemo da se na sceni može opstati i kao dama bez skandala

0

Bliznakinje Marija i Marina laureatkinje su priznanja „Dama godine“ koje se dodeljuje najuspešnijim ženama

foto: Promo
foto: Promo

Priznanje "Dama godine" dodeljeno je Mariji i Marini Gobović na svečanosti održanoj u hotelu "Zepter" u Vrnjačkoj Banji. Ova manifestacija predstavlja godišnju dodelu nagrada najuspešnijim ženama iz svih sfera života, za rad, doprinos i stvaralaštvo, a ujedno podržava i promoviše ideju rodne ravnopravnosti i položaj žena u društvu. Sestre Gobović prepoznate su kao umetnice koje neguju zvuke tradicionalne i moderne muzike uz prepoznatljiv otmeni i elegantni stil na nastupima.

 

Čast nam je što smo postale laureatkinje priznanja "Dama godine" i što smo se našle u društvu najuspešnijih žena u Srbiji. Godinama negujemo tradicionalnu muziku i insistiramo na prvim vrednostima: porodici, lepom vaspitanju, obrazovanju... Trudile smo se da ličnim primerom pokažemo da se na sceni može opstati i kao dama, bez skandala, oskudnog odevanja i nepriličnog ponašanja i drago nam je da je to publika prepoznala. Zahvalne smo na prvom mestu svojim roditeljima i supruzima, koji nas bezrezervno podržavaju",  kažu Marija i Marina Gobović.

 

Dodeli nagrada prisustvovali su i njihovi supruzi, a atraktivne sestre otpevale su i numeru "Probudi se Stojane", što je pozdravljeno gromkim aplauzom zvanica.

 

Poslušajte kako zvuči ova pesma u interpretaciji Marije i Marine Gobović:

 

 

makonda-tracker