nikada neće zaboraviti

REKAO JE DA ĆE MI SAHRANITI KARIJERU AKO NE PRISTANEM: Snežana Savić progovorila o seksualnom zlostavljanju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 17

xxxxx

11-10-2017 14:21h
....mislite da se to desava samo glumcima...to je ..sistem naj primitivnijih i prostackih manipulacija..bolasnih ljudi....koji uspesno manipulisu...sa vasom decom ,roditeljima i zdravom populacijom...ljudi..pateci od sopstvene bolesti, izmisljene i nabildovane velicine...

brana

18-09-2018 10:40h
Obzirom da neće da kaže ime siledžije znači samo jedno a to je da je ipak pristala na njegove ucene.Nema ni jednog razloga da ga sačuva sramote pogotovu što je bilo odavno i više nije živ mada i da je živ trebalo bi ga staviti na stub srama.

tina

18-09-2018 11:11h
Pa ako ne kaze ko je, sumnjacemo na svakog.

Ma da kako da ne

18-09-2018 12:06h
Dok ne kaže ime, verovaću da je ovo samo pokušaj skretanja pažnje na sebe sada kada je više nigde nema.

Legenda

20-09-2018 16:36h
@Ma da kako da ne
Nje je bilo vise nego dovoljno na sceni, dobra glumica, dobra pevacica a ti nam reci gde tebe ima i ko je za tebe cuo?

Pera Santorini

17-09-2019 09:39h
@Legenda
Ne bave se svi javnim poslom!!!!??? Za tebe su "uspesni" samo oni koji su na javnoj sceni, makar bili Luna Djogaj i sl. Koji sistem vrednosti.... da se preturis

Aleksa Pufta

18-09-2018 12:44h
E sad budi pametan pa znaj sta je bilo.
Na osnovu uloga koje je glumila i pesama koje je pevala rekao bih da bas i nije imala karijeru.
Na osnovu njenog talenta mozda je to bila karijera za nju.
Pa sad kako da znamo da li se oduprla ili pristala?

Branka

18-09-2018 12:48h
Snezana Savic je dama i skrece paznju na sebe iskljucivo svojim radom.Ucenjivanja i maltretiranja ima u glumackom svetu sigurno.Moja cerka je sa 17 godina dozivela da se jedan nas poznati reditelj, koji je mogao tada da joj bude deda, a radio je za skolu glume za mlade,skine go i pita je sta ceka.Bili su u Smederevu jer je navodno tamo trebalo da rade neku predstavu.Cerka mi je izbezumljena provela pola noci na stanici u Smederevu i posle 7 godina amaterskog rada u glumi i zelje da studira reziju pobegla je i od sebe.

miso

16-09-2019 22:33h
@Branka
Nemojte tako gospođo, uz uvažavanje privatnosti Vaše ćerke, 'uvaženi' se sam neće javiti - a druge treba upozoriti na takve 'predatore'.

Ujka Vanja

17-09-2019 09:41h
@Branka
Ono sto znam je da je ta "dama" jurila mog prijatelja Aziza iz Tunisa, da nije mogao da se nje otkaci..... uh.... nije zlato sve sto sija

Ujka vanja

03-10-2020 16:52h
@Ujka Vanja
O cemu pricas ali dobro svako ima svoju pricu

Ništa posebno

18-09-2018 20:08h
Lepa žena ali osrednja glumica.

Ana

16-09-2019 19:11h
@Ništa posebno
Verovatno je niste gledali u pozoristu.

Pera Santorini

17-09-2019 09:16h
@Ana
U kom pozoristu? Da, takva "glumacka gromada"!?

djole

16-09-2019 20:43h
Očigledno je da penzija ne može da zadovolji njene potrebe. Ko u njenoj branši vredi, taj ima posla i u devetoj ili desetoj deceniji života. Npr. Mira Banjac, Vlasta Velisavljević, do skoro nezaboravna Milena Dravić, Olivera Marković...

X

17-09-2019 00:49h
Mnogi muskarci na polozajima ponasaju se kao bahate siledzije, to ba ije nista novo, jos ako popiju koju, pa jos ako su duze u braku tesko mladom narastaju. Nase drustvo nije slucajno tesko obolelo jer muskom rodu opasno fali kucno vaspitanje, sve takve pod hitno vratiti mamicama na popravni ispit jer sve krece od mame. Svakakvis visokoobrazovanih nastranih bolesnika sam srela kroz zivot, i ako se suprostavis oni ce uciniti sve da ti naude, kako god. Imala sam ogromnu srecu sto sam uvek bila okruzena dobrim i postenim saradnicima koji su me uvek zastitili jer ti bolesnici ne biraju ni mesto ni nacin kako da zenu koja ih odbija, povrede, ponize. Toliko o visokoobrazovanim siledjiama koji su neciji roditelji, mozete sad sagledati sliku danasnje Srbije i jadne dece koja su svakodnevno u nasilju i nemilosti neodgovornih, visokoobrazovanih, koji imaju sve osim obraza i savesti.Nije Srbija slucajno posrnula u nemoral i nekulturu, sve su nam to spakovali nasi visokoobrazovani muskarcine, mamini i tatini sinovi. Drustvo nam je prebolesno i neophodno je kompletno budjenje i lecenje svih inace tesko nasoj deci a koliko im je tesko najbolje pokazuju svakodnevni porazavajuci naslovi o nasilju nad decom. Zamislite koliko ih je silovano i iz straha, ponizenja i bola ucutalo i zauvek izgubilo svoje osnovno pravo da bude normalno ljudsko bice, sto su mu ti bolesnici oduzeli i unistili. Izadjimo iz nase smrdljive ucmalosti i preuzmimo odgovornost , lecimo jedni druge dobrotom i razuevanjem.

SvetlanaP

17-09-2019 09:22h
Jeste, nevinost bez zastite, koja se setila da prica ovu pricu u osmoj deceniji....!!!??Ajde vise sjasite sa tim tuznim pricama! Protivnik sam nasilja svake vrste, u koje ubrajam i seksualno, ali ove babe kada krenu da pod stare dane pricaju kako su iskoriscene, zloupotrebljene i seksualno zlostavljane, stvarno mi se smuci! Gde ste buke di sada da pricate o tome? Gde ste bile da se borite protiv toga? Post festum price su mi bas odvratne.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: