Janko Tipsarević: Kontrasti Beograda

Srpski teniser Janko Tipsarević izrazio je putem svog profila na Twitteru žaljenje zbog stanja u kome se nalaze sportski tereni u Beogradu i najavio svoje DJ veče u prestonici svetske zabave
0
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Nakon osmonedeljnog odsustva iz Srbije naš proslavljeni teniser uživa u Beogradu u društvu svoje supruge Biljane, i pripremama za predstojeći Davis Cup. Janko tokom kondicionih treninga džogira Novim Beogradom gde je i odrastao, pa je tako sa svojim pratiocima na Twitteru podelio fotografiju terena na kom je napravio svoje prve sportske korake, a koji od tada nije renoviran.

- Danas sam bio na trčanju i prošao pored terena na kom sam trenirao dok sam bio mali. Tužno je što se od tada nije promenilo mnogo toga – napisao je Janko Tipsarević.

Dok je u Beogradu teniser koristi slobodno vreme kako bi što bolje savladao DJ veštine, sa željom da uskoro svoje umeće podeli sa gostima nekog od prestoničkih klubova.

- Vežbam kod kuće. Jedva čekam trenutak kada ću nastupiti u nekom od klubova u Beogradu, koji je prestonica sveta kada je noćni život u pitanju – otkrio je popularni sportista.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker