Katarina Šišmanović i Dejan Kitić: Jubilej bračne sreće

Šarmantna voditeljka Katarina Šišmanović i njen suprug, slovenački biznismen Dejan Kitić, prvu godinu braka proslavili su tokom romantičnog letovanja koje su proveli na grčkom ostrvu Mikonos
1
1 / 3 Foto: Story Press

Voditeljka emisije Sve za ljubav Katarina Šišmanović vratila se pre dve nedelje sa godišnjeg odmora koji je provela na Mikonosu sa svojim suprugom, slovenačkim biznismenom Dejanom Kitićem. Šarmantna brineta i njen životni saputnik na romantičnom letovanju proslavili su i prvu godišnjicu braka koji uprkos stalnoj razdvojenosti, budući da ona živi u srpskoj, a on slovenačkoj prestonici, uspešno održavaju.

- Iako je ostrvo Mikonos poznato po veoma bogatom i raznovrsnom noćnom životu, trudila sam se da se što više odmaram. Dane sam provodila kupajući se na prelepim plažama, a veče je bilo rezervisano za šetnje - priča Katarina za Story.
- Nekoliko puta sam izašla u neke od tamošnjih najpoznatijih klubova i onda mi je postalo sasvim jasno zbog čega Mikonos zovu grčka Ibica. S obzirom na to da moj suprug i ja i dalje živimo u različitim zemljama, odmor mi je posebno prijao jer smo dve nedelje proveli zajedno. Nas dvoje smo veoma slični tako da smo se lako dogovorili o destinaciji za odmor i kako ćemo provoditi vreme na letovanju - ističe gospođa Šišmanović-Kitić i otkriva kako je proslavila intimni praznik ljubavi.

 - Dejan i ja obeležavamo dve godišnjice: prva je 10. avgusta kada smo sklopili građanski brak u Dominikanskoj Republici, a druga je 26. septembar kada smo se venčali u crkvi u Beogradu. Prvu godišnjicu smo proveli na Mikonosu i eto, posle godinu dana, još sam sigurnija da je Dejan onaj pravi. Naš mali jubilej obeležili smo na romantičnoj večeri u jednom restoranu. Prisetili smo se našeg venčanja na Dominikani i shvatili da je to bio pravi izbor jer smo taj dan imali samo za nas. Nikada nisam imala jasnu ideju o tome kako bih i gde bih volela da se udam, ali sada shvatam da me je Dejan iznenadio na najlepši mogući način time što smo se venčali na plaži - iskrena je Katarina koja sa svojim izabranikom za sada ne planira potomstvo.

- Nas dvoje smo tek godinu dana u braku, ceo život je pred nama, tako da se još ne opterećujemo time. Lepo nam je kada smo zajedno i trudimo se da se, što je moguće više, posvetimo jedno drugom. Oboje želimo da otpočnemo zajednički život pa tek onda da razmišljamo o potomstvu jer bih volela da, kada odlučimo da imamo decu, on bude uz mene, što za sada zbog poslovnih obaveza nije moguće - sa setom u glasu kaže voditeljka koja će svog dragog od jeseni viđati češće budući da će neretko putovati u Ljubljanu kako bi slovenačkim kolegama pomogla da što bolje realizuju emisiju Sve za ljubav koja će tamo uskoro početi premijerno da se emituje.

- Pomagaću svojim kolegama u Sloveniji ukoliko im bude potreban neki savet u vezi sa emisijom jer se u Srbiji emituje već pet  godina i sigurna sam da će im naše iskustvo značiti, a i češće ću viđati svog partnera. Od početka  veze sa Dejanom bila sam sigurna da nikada ne bih mogla da živim u Sloveniji, on je upoznat sa tom mojom odlukom i naš dogovor je da se on preseli u Beograd kada se za to budu stvorili uslovi. Slovenija je lepa zemlja i ja volim da odem tamo na nekoliko dana, ali Srbija je jedino mesto gde se osećam dobro - priča Katarina, ponosna na nove segmente u emisiji Sve za ljubav.

- Od jeseni počinje nova, šesta po redu, sezona emisije Sve za ljubav i gledaoci će moći da vide najhrabrije ljude, velike talente kao i osobe kojima ćemo pomagati nekom vrstom humanitarne akcije. Posebno bih skrenula pažnju na karavan koji smo radili tokom leta. Ljudi će dokazivati ljubav svojim voljenima, ali na način koji mi osmislimo. Često ćemo ih stavljati na slatke muke i neće im biti jednostavno da se suoče sa svojim najvećim strahovima zbog ljubavi - ističe lepa voditeljka čiju emisiju producira producentska kuća Emotion.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker