Radmila Radenović: Srećna sam, voljena i posvećena sinu

Lepa voditeljka Rada Radenović priča o čarima majčinstva u kom uživa od pre pola godine i kaže da je devojačku figuru povratila zahvaljujući ljubavi kojom je obasipa dečko Dejan Milić
0
1 / 2 Foto: Ivan Dobričić

Fatalna lepotica, tridesetjednogodišnja TV voditeljka Rada Radenović, već više od pola godine pažljivo je posvećena novoj i glavnoj ulozi svog života – mame preslatkog šestomesečnog sina Petra s kojim svako popodne uživa u šetnjama po Novom Beogradu. Vitka kao na početku svoje televizijske karijere, mamila je divljenje prolaznika koji su oduševljeno konstatovali kako izgleda sjajno s obzirom na to da se porodila u februaru i da trudnoća nimalo nije narušila njen mladalački izgled.

Nakon nedavnog povratka sa odmora iz Crne Gore, gde je boravila sa svojim nevenčanim partnerom Dejanom Milićem i njihovim naslednikom, sveža i preplanula Rada srela je svog kolegu i prijatelja Dragana Marinkovića Macu s kojim je, nakon što je udobno smestila svog mališana u kolica, razdragano ćaskala u jednom novobeogradskom restoranu prepričavajući dogodovštine sa svog prvog letovanja sa sinčićem.

Budući da je dobro napunila baterije pred novu televizijsku sezonu, Rada je Storyju najavila kako se uskoro vraća na male ekrane:

- Posle duže i opravdane pauze koju sam napravila prvi put nakon jedanaest godina profesionalnog angažmana na televiziji, počinjem da radim emisiju oko Nove godine – kaže srpska Hale Beri i pri tom otkriva kako je uspela da vrati svoju devojačku liniju za relativno kratko vreme:

 - Voljena sam i to je u mom slučaju bio najbolji recept za mršavljenje - iskrena je zvezda TV Pink koja i dalje ne veruje u instituciju braka, smatrajući da se ljubav ne ugovara.

- Svoje stavove ne menjam preko noći. Moje mišljenje o braku formiralo se s godinama i imam materijalni dokaz da je moguće odlično funkcionisati i bez bračnog papira. Srećna sam, voljena i u potpunosti posvećena svom sinu Petru – zaključuje Rada.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker