Anđelina Džoli: Bred je uvek spreman da me sasluša

1
Holivudska zvezda Anđelina Džoli, koja je kao UNCHR-ov ambasador u poseti poplavama pogođenom Pakistanu, dirnuta je nevoljama žitelja ove zemlji, a potresne utiske deli sa svojim partnerom Bredom Pitom.

Glumica je veoma zabrinuta za žrtve poplava u Pakistanu i upućuje apel svetskoj javnosti da ne staju sa slanjem humanitarne pomoći. Naročito je dirnula sudbina dece sa područja pogođenog elementarnom nepogodom:

- Za mene kao majku ova poseta je užasno iskustvo. Najstrašnije od svega je kada vam je dete gladno, kada su mu potrebni lekovi ili krov nad glavom, a ne možete da mu to obezbedite. Možete samo da prosite – izjavila je Anđelina, koja je u razgovoru s novinakom CNN-a objasnila kako se nosi s tragedijom koju je videla.

- Razgovaram s mojom porodicom i sa Bredom, koji želi da sazna sve što može o ovdašnjoj situaciji, kao i o drugim putovanjima na koje idem. I on je bio ovde, dolazili smo zajedno posle zemljotresa. Nemam puno prijatelja, zapravo on je jedini s kojim razgovaram o ovakvim stvarima – rekla je glumica i dodala da svojoj starijoj deci dozvoljava da prate vesti o poplavama i da pokušava da ih uputi u ono što se dešava u zemljama odakle potiču.

- Objasnila sam deci zašto odlazim i zašto nosim baterijske lampe i hranu. Oni su mi takođe pomogli da spakujem neke stvari. To će im svakako pomoći da postanu bolji ljudi i da bolje razumeju svet oko sebe – ispričala je oskarovka.

 

makonda-tracker