O teškim trenucma

Olga Odanović: Stalno sam se preispitivala

0

Jedna od omiljenih glumica i supruga Dragana Petrovića, Olga Odanović, progovorila je o veoma teškim trenucima, te otkrila zbog čega je uprkos velikom uspehu planirala da napusti glumu...

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Nakon mnogih serijskih i filmskih ostvarenja, posebno uloge u "Selo gori a baba se češlja", Olga Odanović velika je miljenica domaće publike. Pre nekoliko meseci njeno zalaganje na polju glume nagrađeno je Žankom Stokić, nagradom koja se dodeljuje osobi koja je na poseban način obeležila filmski i pozorišni život u Srbiji.

 

Životna priča - Olga Odanović: Susret koji je promenio sve

 

Međutim, Olga je imala i teških trenutaka, kada je mislila da je vreme da napusti glumu.

Htela sam da napustim glumu, znate kako, glumci su vrlo čudan sloj ljudi. Svi smo mi senzibilni. Da se razumemo, nema čoveka koji nije, neki manje, neki više. Ali spadam u one hipersenzibilne.

 

Imala sam razne trenutke moje sumnje, da li to što ja radim nešto znači, da li je vredno ili nije, da li treba da prestanem, da li sam uradila ovo ili ono. Imala sam ta stalna preispitivanja... Posle toliko godina razmišljanja, shvatila sam da je gluma moja potreba. To je zaista najbolja definicija koja opisuje mene", rekla je jednom prilikom Olga.

makonda-tracker