važna odluka

Godinama je to krila od nas: Ana Bekuta promenila ime i prezime

0

Jedna od najcenjenijih pevačica na našoj sceni odlučila je pre nekoliko godina da promeni podatke u ličnim dokumentima.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Nadežda Polić, poznatija kao Ana Bekuta, promenila je ime koje je dobila na rođenju i u ličnu kartu upisala je umetničko po kome je svi znaju, piše Kurir Stars.

 

Pevačica je to uradila još pre nekoliko godina, ali je o tome ćutala. Samo njena porodica i najbliži prijatelji znali su za ovu promenu i podržali su je u tome.

 

Njega je volela pre Mrke: Jeste li znali da je ovaj poznati muzičar bio u braku s Anom Bekutom?

 

- Pre nekoliko godina Ana je promenila ime i prezime, ali to nije bilo preko noći. Dugo je razmišljala da li to da uradi i na kraju je presekla. Više je razloga zbog čega se odlučila na taj potez, a jedan od njih je što je gotovo niko ne oslovljava pravim imenom. Svi je znaju kao Anu Bekutu, pa je rešila da to bude i zvanično njeno ime i prezime. Mrki, njenom sinu, majci, kao i brojnim prijateljicama svidela se ta ideja, pa su je svi podržali - rekao je izvor blizak pevačici.

 

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ona nije odgovara na pozive novinara ovim povodom, ali je ranije govorila o svom umetničkom imenu.


- Kod mene je mnogo efektnije bilo ime Ana Bekuta, zbog kojeg sam na početku karijere dala i naziv svom pratećem ansamblu Anabe. I ime je deo vlastitog imidža - rekla je nedavno folkerka.

 

Inače, na sajtu Agencije za privredne registre upisana je firma Brojanica, koja je u vlasništvu pevačice i bavi se poslovima izvođačke delatnosti. Preduzeće je registrovano još 2012. godine na ime Ane Bekute, što znači da je ona pre najmanje pet godina izvršila izmenu u ličnoj karti.

 

makonda-tracker