holivude, spremi se!

Savršeno izvajano telo + ultrakratka crvena suknja: Jelisaveta Orašanin u izdanju koje raspaljuje maštu (FOTO)

2

Ukoliko ste imali ikakvu dilemu o tome može li lepa srpska glumica uspeti u Holivudu, ona se ovde završava - pola Holivuda, jednostavno, ne izgleda ovako!

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

 

Jedna od najpopularnijih mladih glumica u našoj zemlji  Jelisaveta Orašanin oduzima dah kako talentom tako svojim izgledom. Ona je prirodna, spontana, opuštena, ali i pored toga u svakom trenutku izgleda bolje od bilo koje seks-bombe!

 

Ima mnogo lepih devojaka, ali ona je posebna: Najnovija fotografija Jelisavete Teodosić preti da sruši Instagram (FOTO)

 

Harizmatična glumica, koja je tokom proteklog leta stala na ludi kamen sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem, veoma je aktivna na društvenim mrežama, pa njeni obožavaoci ne samo što su u korak s njenim životom nego imaju priliku da se iznova i iznova dive njenoj lepoti i modnim izdanjima.

 

 

I taman kad pomislim da ne može da bude vatrenija, primamljivija i izazovnija, Jelisaveta objavi neku novu fotografiju i postane tema dana.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Lepa glumica za koju mediji ovih dana pišu da planira preseljenje u Ameriku, gde njen suprug odnedavno nastupa za jedan NBA klub, objavila je, naime, fotografije koje su deo jednog modnog editorijala za koji je pozirala.

 

Oni su njena najbolja uteha dok Teo nije tu: Jelisaveta Orašanin nasmejana u toplom društvu (FOTO)

 

Ona je pokazala više interesantnih izdanja koja naglašavaju njenu neodoljivost, a definitivno najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj je Jelisaveta u kratkoj kožnoj suknji crvene boje.

 

 

Svaki mišić na njenim nogama i zadnjici je, jednostavno, savršen, a glumica izgleda bolje negomnogi supermodeli i njene koleginice iz Holivuda.

 

Ko kaže da danas uzdahe mami samo veštačka lepota? Prirodna od glave do pete, ne sumnjamo da će Jelisaveta s lakoćom pokoriti čak i Holivud.

 

makonda-tracker