Evrovizijska pobednica ambasador Opela

Pobednica Evrovizije 2010. godine Lena Majer Landrut iz Nemačke priredila je iznenađujući jednosatni koncert na završetku Opelovog dana otvorenih vrata u Riselshajmu
0
1 / 2

Istovremeno, potpredsednik odeljenja prodaje, marketinga i postprodajnih usluga, Alain Visser, najavio je da će devetnaestogodišnja pevačica koja je postala senzacija preko noći, biti novi ambasador Opel brenda.

- Veoma smo srećni što naš brend ima tako sjajnog predstavnika. Lena je mlada, živa žena, koja u naš brend unosi uzbuđenje. Mi naprosto odlično pašemo. Muzika je najemocionalniji način naše komunikacije. Opelov dizajnerski jezik je najemocionalniji na tržištu. Lenin neobičan karakter se dobro slaže sa nama – poručio je Visser uzbuđenoj publici pred Lenin koncert.

Odlučujuće za Lenin izbor za Opelovog ambasadora bio je njen snažan stil, neobičan talenat, kao i strast koju unosi u svoju muziku. Dugoročna saradnja sa Lenom uključuje podršku u pripremama za Pesmu Evrovizije 2011, a ona će podržati Opel kao ambasador brenda, kroz različite inicijative koje se odnose na brend i proizvod.

makonda-tracker