komplimenti pristižu

Pomogli su joj i Veljko i Jakov: Seka Aleksić nakon porođaja postigla idealnu liniju

0

Pevačica Seka Aleksić pre godinu dana rodila je sina Jakova. Iako je u trudnoći nabacila nekoliko kilograma, posle porođaja nije želela previše da se opušta, već se vratila sportskim aktivnostima.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Seka je poslednjih godina aktivno trenirala te je održavala balans u izgledu. Ipak, drugo stanje sa sobom je donelo i neželjene kilograme. Nakon što je rodila svog mališana, pevačica se vratila svakodnevnim aktivnostima. Nije želela da se previše opusti, već se zajedno sa suprugom Veljkom svaki dan u teretani vredno vežbala. 

 

Svakako joj je u pomoć za skidanje kilograma pritrkao i maleni Jakov oko koga pevačica veoma posvećeno brine, pa majčinske aktivnosti i te kako umeju da budu efektnije i od najtežih vežbi.

 

Seka izgleda zadovoljnije nego ikada, što se odrazilo i na njen fizički izgled. Ova šarmantna brineta skoro da je prepolovila svoju kilažu s početka karijere, a komplimenti fanova nisu izostali. 

Najnovijom fotografijom na društvenim mrežama apsolutno je pokazala da uz dobru volju i posvećenost možete izgledati poput modela.

makonda-tracker