Ana Ivanović: Raskid pred put u Koreju?

0
Pred nastup srpske teniserke Ane Ivanović na ovogodišnjem turniru u Seulu u Koreji, svetski mediji spekulišu o raskidu njene romanse sa Adamom Skotom
Foto: www.anaivanovic.com
Foto: www.anaivanovic.com

Britanski list Dejli mejl i australijski Sidnej morning herald obelodanili su da je Ana Ivanović posle godinu i po dana veze raskinula sa australijskim golferom Adamom Skotom, međutim, atraktivna sportiskinja još se nije oglasila ovim povodom. Ana je otkrila svojim fanovima da se raduje odlasku u Koreju, ali i da su pred njom brojni turniri.

- Često me pitaju šta je najboja stvar kada ste profesionalni teniser. Uvek kažem takmičenje na terenu, ali odmah posle toga je prilika da posetite nova mesta, i sigurna sam da ću se u Koreji lepo provesti – objavila je Ana na svom zvaničnom sajtu, gde se navodi i da će ona posle Seula igrati na Premier turnirima u Tokiju i Pekingu.

- Dopada mi se ovaj novi raspored: tri turnira za redom u Aziji. Ima još dosta da se igra ove sezone, i imalo je smisla da u svoj raspored dodam Seul. Zahvalna sam na ovoj pozivnici i nadam se da ću moći da se takmičim za trofej – otkrila je Ana svojim fanovima.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker