foto

Zbog njega je spremna na sve, a njegov osmeh je najlepši poklon: Selma Bajrami uživa u zagrljaju svog omiljenog muškarca

0

Pevačica Selma Bajrami nedavno se vratila sa američke turneje i jedva dočekala da zagrli svog mezimca u čijem prisustvu se najlepše oseća.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Pevačica Selma Bajrami koja se nedavno vratila sa američke turneje posvetila se svome sinu Darisu. I ako je priznaje uživala u Americi jedva je čekala da zagrli svoga mezimca i da provode dane zajedno.

 

Selma Bajrami: Mesec dana sam bila odvojena od sina Darisa (FOTO)
 

Selma se ne odvaja ni na sekundu od sina, a pevačica često podeli i neke zanimljive trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, gde pokazuje da je Daris njen ceo svet i da je njemu sve dozvoljeno.

foto: Privatna Arhiva

Prijatelji često u šali dodaju da uskoro će Selma da krene u obdanište jer teškog srca se i na par sati razdvaja od sina.

 

Selma Bajrami o Vladi Stanojeviću: Proveli smo divno popodne (FOTO)
 

Koliko je ljubav jaka i koliko je Daris vezan za majku dovoljno govore i slike i video zapisi gde je uvek nasmejan i pričljiv ko zna možda smo dobili novog pevača ili glumca ali je sigurno da je Daris lepi zavodnik koji osvaja i mamine obožavaoce.

 

Dok sama sebi kupuje skupe poklone, Selma Bajrami poručuje: Drugi mogu da mi poklone ljubav i pažnju! (FOTO)

foto: Privatna Arhiva

 

makonda-tracker