Marijana Mateus: Nemam vremena da se zaljubim

Modna dizajnerka Marijana Mateus otkriva kako je tokom letovanja u Sen Tropeu ostvarila jedno divno poznanstvo, ali i ističe da uprkos ljubavnim iskricama ne planira da uskoro uplovi u novu vezu
0
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Letnji dani modne dizajnerke Marijane Mateus ispunjeni su neprestanim uzbuđenjima i avanturama. Budući da je oduvek bila odlično organizovana, lepa Marijama je i ove godine sebi priuštila nezaboravna putovanja širom sveta, a nakon što se vratila sa odmora koji je sa drugaricom provela u Sen Tropeu, sa svojim naslednicima Aleksandrom, Dajanom i Anđelom otputovala je u Crnu Goru.   

- Najbolje se odmaram kada radim jer tako punim baterije. Iz tih razloga, ovo leto bilo mi je iscepkano na tri sedmodnevna odmora od kojih je treći u Crnoj Gori u toku. Inače, u Sen Tropeu sam se divno provela i naprosto obožavam taj grad, a sedam dana na francuskoj obali proletelo mi je za tren. Volela bih da sam imala dva meseca za izležavanje na plaži i izlaske u Le Club 55. Bila sam na dve velike zabave zatvorenog tipa i uživala u ekskluzivnom provodu u Sen Tropeu - priča Marijana i otkriva da je tokom letovanja upoznala jednog zanimljivog gospodina, ali da uprkos prijatnom susretu, u skorije vreme neće uploviti u novu vezu.

- Uživala sam na tematskim White and Gold i Rose večerima, gledala devojke koje su pravi majstori u umetničkom plivanju, a svoje tačke izvodile su dok smo mi večerali. Na istim zabavama bili su i Džon Galijano, Džoan Kolins i Karl Lagerfeld, ali nisam sedela u njihovom društvu. Doručkovala sam u luci, sunčala se, kupala i provodila po VIP roomovima. Udvarača je bilo, ali ja uvek idem na kvalitet, a ne na kvantitet. Za sada mi je dovoljno što su rođene neke ljubavne iskrice u Sen Tropeu. Ipak, ne postoji šansa da se one uskoro rasplamsaju u ljubav jer mi je za tako nešto potrebno vreme. Smatram da je veza veliki užitak, ali i velika obaveza koju trenutno ne želim, tako da sam sigurna da ove godine od toga neće biti ništa – ističe Marijana koja će spektakularnom revijom u septembru proslaviti svoj trideset i deveti rođendan.

- Trudim se da poslovne angažmane i obaveze oko dece uskladim na najbolji način, što nije lako. Meni su tridesete donele zaista mnogo zanimljivih situacija i zato mi je želja da velikom revijom u jednom od beogradskih muzeja i partyjem u klubu Cinema, 27. septembra predstavim novu kolekciju i proslavim svoj trideset i deveti rođendan. Emotivni život mi trenutno nije najbitniji i posvetiću mu se u budućnosti, pošto trenutno nemam vremena da se ponovo zaljubim – ističe atraktivna Marijana koja ne razmišlja o pomirenju sa bivšim mužem Lotarom Mateusom, za kojeg se svojevremeno spekulisalo da će biti kandidat za novog selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

- Ne znam ništa o njegovim profesionalnim planovima, međutim, ako Lotar ponovo dođe u Beograd, uvek će mi biti rado viđen gost, ali isključivo kao prijatelj – zaključuje Mateusova.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker