Radmila Manojlović i Milan Stanković: Strast koja pobeđuje izazove

Kratak boravak u Beogradu folk pevačica Radmila Manojlović iskoristila je za šetnju sa svojim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem sa kojim uživa u neizmernoj ljubavi jačoj od svih prepreka
14
1 / 6 Foto: Vladimir Šporčić

Ljubav našeg ovogodišnjeg predstavnika na Evroviziji, popularnog pevača Milana Stankovića i njegove devojke i koleginice Radmile Manojlović, jača je nego ikad. U prilog tome govore i fotografije koje je fotoobjektiv magazina Story zabeležio nedavno tokom šetnje popularnog para centrom Beograda. Njih dvoje zaljubljeno su se držali za ruke i bez ustezanja javno pokazivali koliko se vole, ne obraćajući pažnju na prolaznike. Uprkos tabloidnim spekulacijama da im je romansa uzdrmana zbog navodne poslovne neizvesnosti inicirane pričom oko Stankovićevog sukoba sa Grand produkcijom, ovo dvoje mladih savršeno funkcioniše i ne opterećuje se poslovnim planovima, već samo onim slatkim privatnim sitnicama kojima kroje zajedničku budućnost. Šuška se da poznati partneri već duže vreme žive pod istim krovom, ali su nedavno, zbog Radine turneje po Crnoj Gori, nakratko bili fizički razdvojeni. Ipak, čim je prošle nedelje doputovala u Beograd, atraktivna pevačica poletela je u zagrljaj svom voljenom sa kojim već dve i po godine uživa u strasnoj ljubavi. Njihov odnos protkan je najtananijim emocijama koje uspešno ruše sva iskušenja koja na njihovu romansu stavljaju pojedini medijski napisi.

- Maksimalno uživamo u našoj ljubavi. Sva čula usredsredili smo jedno na drugo i zaista nas ne pogađa ništa što se o našoj vezi piše po medijima - rekla nam je Rada i prokomentarisala naše prošlonedeljne fotografije.

- Ako ste nas zaista uslikali zajedno, to samo znači da imate najbolji dokaz o tome koliko nam je lepo u vezi. Kada je ljubav jaka, kao što je Milanova i moja, tu emocionalnu silinu teško je opisati rečima - istakla je Rada koje je nakon kratkog predaha u prestonici ponovo poslom otputovala u Crnu Goru.

Samo jedan dan pre nego što mu je voljena došla u zagrljaj, Milan se sa mlađom sestrom Nastasijom provodio na beogradskom splavu Sound, kada mu je provod nakratko prekinula kamera novinara sa našeg sajta, za koji je tom prilikom, prvi put nakon nastupa na Evroviziji u Oslu, dao kratak intervju.

- Atmosfera je sjajna i na splav sam došao na poziv prijatelja, a to je bila i odlična prilika da izvedem sestru u provod. Na taj način želim da osmotrim njeno ponašanje prilikom noćnih izlazaka, i za sada je dobra. Inače, ne izlazim često, osim na neke specijalne R’N’B večeri, i više volim kućne žurke i mirniji provod - kroz smeh je poručio Milan za www.story.rs i osvrnuo se na medijsku pompu koja se u tabloidima diže oko njegovog navodnog sukoba sa Grandom. Tom prilikom zahvalio je i svojim brojnim fanovima koji ga u ovoj situaciji podržavaju.

- Srećan sam jer imam tako mnogo fanova. Svi oni su zabrinuti, ali su mi i najveća podrška. Zbog njih se borim. Kao što možete da primetite, ne reagujem na medijsku pompu onih koji sebe nazivaju novinarima, a pri tom o meni pišu laži - zaključio je Stanković koji za sada mudro ćuti o budućnosti svoje karijere.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker