Kajli Minog: Zanosna u novom spotu

0
Pevačica Kajli Minog oduševila je svoje fanove spotom za pesmu Get Outta My Way, koji se osim po odličnim efektima izdvaja i po stajlingu džepne Venere

Get Outta My Way je drugi oficijelni singl sa novog albuma Kajli Minog pod nazivom Aphrodite. Spot australijske lepotice delo je tima pod imenom AlexandLiane koji čine Aleks Lardž i Liejn Somers, koji su odgovorni i za spotove kao što su Parachute Čeril Kol, Happy Ending Mike i mnoge druge. Novi singl je svoju američku premijeru doživeo 25. avgusta u emisiji America’s Got Talent, a pesma se zvanično lansira i ulazi u trku za poziciju na top listama tek 27. septembra.

Četrdesetdvogodišnja pevačica ostavila je bez daha svoje obožavaoce odevena u korsete iz kolekcije visoke mode brenda Gaultier Paris, a za obuću u spotu pobrinuo se Christian Louboutin u čijim štiklama se pojavila Kajli, koja će biti i zaštitno lice nove kolekcije čuvene marke ženske obuće.

Kajli ne krije oduševljenje i svetlosnim efektima u spotu, pa ne čudi što je svoje impresije podelila sa pratiocima na Twitteru.

- Moram vam otkriti da su svi svetlosni efekti zabeleženi na snimanju, nisu dodati u postprodukciji. Sve je snimano u realnom vremenu za odlični svetlosni šou zadužen je Frider Vajs – otkrila je Kajli.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte spot Kajli Minog za pesmu Get Outta My Way...

makonda-tracker