Stanija Dobrojević i Novak Đoković: Druženje na US Openu

Atraktivna Stanija Dobrojević poslednjih dana uživa u druženju sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem koji igra na tensikom turniru US Open
19
1 / 6

Dvadesetpetogodišnja studentkinja novosadskog Ekonomskog fakulteta, koja živi u Sjedinjenim Američkim Državama, poznata je po svojim organizatorskim sposobnostima. Naime, ona i ove godine mnoge srpske studente uvodi besplatno na US Open da bodre naše tenisere.

- Igrom slučaja, kada se Đoković probio u sam vrh na US Openu 2007. godine, dobijala sam od razočaranih Amerikanaca ulaznice za svega pet dolara. Podelila sam ih našim studentima i odmah smo se svi sa srpskim zastavama uputili na tribine. Isto tako je bilo i 2008, sa majicama Kosovo je Srbija, a bili smo i na US Openu 2009. Momcima je interesantno što sam žensko, a bavim se tom vrstom organizacije. Međutim ja sam veliki patriota i to radim sa zadovoljstvom – objasnila je svojevremeno Stanija.

Popularna Rumljanka, koja je proteklih meseci bila u žiži interesovanja zbog priča da je osvojila srca fudbalera Gojka Kačara i Milana Lole Smiljanića, ne krije zadovoljstvo zbog poznanstva sa šarmantnim Noletom.

- Nemojte sutra da me spojite sa Novakom – napisala je zagonetno zgodna Stanija na svom Facebook profilu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker