prelepa i talentovana

Ko je operska pevačica iz Srbije o kojoj ovih dana bruji cela Evropa?

3

Nevena Pavlović, operska pevačica koja je privukla pažnju domaće javnosti pre nekoliko meseci, ovog puta je zaintrigirala britansku štampu...

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Naime, proteklih nekoliko dana Nevena Pavlović našla se u žiži interesovanja britanskih medija zbog svog braka s poslanikom Konzervativne stranke u britanskom parlamentu Endruom Bridženom.

 

Slavnu pevačicu otac je napustio kada je imala samo dva meseca: Devojčica sa slike danas je svetska zvezda i drži čak 11 Ginisovih rekorda

 

Malo je poznato da, pored toga što može da se pohvali manekenskim izgledom, Nevena beleži brojne uspehe na poslovnom planu - ove godine je u Beogradu održala koncert Beleške o ljubavi, gradi zavidnu karijeru u inostranstvu i okružena je svetskim džet-setom.

 

foto: Dragan Kadić

 

- Muzika je nešto na šta sam od uvek bila upućena jer potičem iz muzikalne porodice. Moj otac Dragan je džez bubnjar, a moj deda sa mamine strane, narodni guslar Petar Perunović Perun, prvi je snimio guslarsku ploču u Americi - ispričala je Nevena jednom prilikom za Blic Ženu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker