Planinka-Nina Rajković: Bolest je bolest, ludost je ludost

1
Bivša životna saputnica Milića Vukašinovića, Planinka – Nina Rajković za Story.rs komentariše buran prekid jedanaestogodišnje romanse sa nekadašnjim bubnjarem Bijelog Dugmete
Foto: Story arhiva
Foto: Story arhiva

Šezdestogodišnji roker prekinuo je jedanaestogodišnju romansu sa bivšom stjuardesom zbog virtuelnog seksualnog odnosa. Milić je, naime, bio veoma intiman sa dve devojke na internet portalu Facebook, što je na kraju dovelo do raskida. Pošto što je iz medija saznala da joj je partner neveran, Planinka je svog životnog saputnika izbacila iz kuće, a zbog navodne pedofilije prijavila ga je policiji.

Iako se do sada nije oglašavala u medijima Planinka – Nina Rajković je prvi put za naš portal prokomentarisala životnu situaciju u kojoj se našla:

- Bolest je bolest, ludost je ludost, a da je štampa pametna, ne bi o tome pisala – kratko je rekla Nina, ne želeći da se dublje upušta u polemiku cele situacije.

- Nina je postala veoma posesivna, nije mi dala da sviram, nego samo da pišem knjigu. Pošto je reč o mojoj autobiografiji, počeo sam da evociram uspomene o ranijim odnosima sa ženama. Prisetio sam se da sam sa dvanaest godina izgubio nevinost sa prostitutkom i tako se u meni rodila želja da se malo provodim. S obzirom na to da nemam novca, nisam mogao stvarno da se kurvam jer me je Nina poslednjih godina izdržavala, te sam to morao da radim virtuelno. Na Facebooku sam pronašao dve devojke, Antonelu i Amelu, koje su bile dovoljno napaljene da sa mnom otpočnu da dele razne bezobrazluke. Planinka je prijavila policiji da sam pedofil pošto Amela sa kojom komuniciram na Facebooku ima dvadeset godina. Rekla im je da tu ima pornografskog sadržaja i oni su ga zaplenili. To nije trebalo da radi jer joj to nikad neću oprostiti – otkrio je Milić Vukašinović u intervjuu za naš magazin.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker