Novak Đoković: Ribama dajem poljubac za sreću

Srpski teniser Novak Đoković otkrio je svojim fanovima da slobodno vreme tokom turnira US Open koristi za pecanje, ali i za pevanje omiljenih narodnih pesama
2
1 / 4 Foto: Www.novakdjokovic.rs

Dvadesetrogodišnji Novak duhovito je prokomentarisao svoje fotografije na kojima sa ocem Srđanom peca ribu, ali i one na kojima snažno zamahuje gitarom.

- A, ovo se događa kada ste nezadovoljni časom sviranja gitare. Kada nema reketa, lomi se ono što je pri ruci. Ha, ha, ha...Ovo je prvi ulov u ovogodišnjem izdanju pecaroškog takmičenja Alpine catch. Naravno, ulov se vraća u jezerce sa poljupcem za sreću i najlepšim željama. Takmičenje prati slogan kiss and release.  A, i tata je uspeo da osvoji poen u pecaroškom takmičenju. Izgleda toliko uzbuđeno kao da je ulovio sabljarku, ali ni skroman ulov ga nije razočarao. Naprotiv, i on je dao topli pozdrav ribici pre nego što je pustio. Naš rođak Miljan je bio hirurg koji je vadio mamac iz utrobe jadnih riba, ali sve su preživele. Ceo život u medicini, pa čovek je svemoguć. (Smeh) Za kraj, ne treba zaboraviti ni kucu Pjera koji je svojim neustrašivim stavom i lajanjem zaplašio sirotu ribicu. Ali, on joj poljubac nije dao! He, he, he – napisao je na svom sajtu Novak, a potom je prokomentarisao i svoje izvođenje pesme Crne kose zajedno sa selektorom teniske reprezentacije Srbije Bogdanom Obradovićem.

- Snimak pokazuje da se bez narodne muzike nikada ne može, pa čak ni ovde u dalekoj Americi. (Smeh) Boca se pokazao kao izvanredan muzičar sa akustičnom gitarom, a ja kao dobar kafandžija. O vokalnim sposobnostima nećemo govoriti, sve se čuje. Više od glasa do izražaja dolazi zabava koju smo drugari i ja napravili! Eto, i ovako nešto se praktikuje u pauzi između treninga – zaključio je treći teniser sveta koji je pobedivši kolegu i prijatelja Viktora Troickog izborio plasman u drugo kolo US Opena.

Priredila: Jelena Kulović, izvor: www.novakdjokovic.rs

Poslušajte Nole feat. Bogdan Obradović Crne kose:


 

makonda-tracker